Uw interieur, onze expertise.

Convents Products maakt deel uit van de Conventsgroup, een groep van bouwgerelateerde bedrijven.

Wij hebben alle kennis in eigen huis om uw project te begeleiden vanaf de eerste steenlegging t.e.m. de laatste stoel. U kan bij ons terecht voor iedere discipline, of het nu ruwbouw, afwerking of op maatgemaakt meubiliair is.

 


BESCHEIDEN, MAAR NIET IN ONS KUNNEN


Convents Products staat met haar 65 jaar ervaring voor een uitgebreide materialenkennis, expertise in complexe uitvoeringen, efficiënte planning en strakke deadlines.
We gaan ervan uit dat een kwaliteitsproduct de beste vorm van reclame is, daarom focussen we ons steeds op hoog kwalitatief vakmanschap. We produceren daarom alles in ons eigen atelier. Hierdoor kunnen we dynamisch en flexibel inspelen op de noden van uw project.


EERLIJKHEID DUURT HET LANGST


Op Convents Products kan u rekenen. We voeren steeds een eerlijke en duidelijke communicatie. We maken maken voor uw project een gedetailleerde, maar vooral transparante offerte. We begeleiden u graag doorheen iedere stap van uw project, van design tot materiaalkeuze, rekeninghoudend met uw budget en vooropgestelde opleveringsdatum. We houden rekening met de details vanaf de opstart, om zo te komen tot een vlotte en constructieve samenwerking.


ZONDER VERTROUWEN IS ER NIETS


Of u nu klant, leverancier of medewerker bent, wij gaan steeds voor een langdurige samenwerking. Rekening houden met de andere partij is een vanzelfsprekendheid.